Nu online!

Det var år 2006 som man beslöt sig för att lansera bingo online. Spelbolagen hade sett att både casino, poker och betting gick framåt med en rasande fart och spelarna ville bara ha mer. Så för att komma åt alla målgrupper startades de första bingorummen online detta år. Det blev snabbt en succé och nu ville alla spela bingo igen.

Det som varit nackdelen med att onlinebingon fick sådant genomslag är kanske att det blivit allt mindre populärt att spela på bingohallar. På flera orter är det många bingohallar som helt enkelt fått slå igen på grund av att intresset för dem minskat. Det är inte heller lika många spelande på tv-programmet Bingo Lotto. Men dem har å andra sidan även lanserat sig själva på nätet så det finns kvar. Vill man så kan man fortfarande spela på bingohall. Faktum är att det fortfarande finns cirka hundra stycken utspridda i landet och där är det många som spelar.

Genom onlinebingon har spelet fått massor av nya fans, målgruppen växte rejält och flera unga började spela. Idag finns det otroligt många bra svenska bingorum att spela på. Det har gjort att några av dem fått nischa sig rejält. Något som bara är en fördel för oss spelare. Du kan välja mellan flera saker; ett bingorum med flera funktioner som inte bara är kopplade till bingon. Eller varför inte en av de enklaste sajterna där det bara finns bingo att spela och inget annat. Dessutom ligger flera bingorum på skalan där emellan så det är inte svårt att hitta något som passar just dig och dina önskemål.

Det finns även andra fördelar med att spela online som lockar många spelare. Du kan chatta med kompisar under tiden du spelar. Du kan spela spel i chatten samtidigt som du väntar på att dragningen ska ta slut. Du kan välja att spelet håller koll på dina brickor åt dig så att du inte missar något. Du kan träffa nya människor som du kanske aldrig skulle träffat någon annan stans. Det finns en hel värld full av bingo på Internet och det finns massor av saker att roa sig med i de olika bingorummen utöver bingo. Du förlorar inget på att prova!